torstai 15. marraskuuta 2012

Kuulumiset

Paivat kuluvat todella nopeasti. Tanaan nain taas uutta ja ihmeellista, kun kissalta poistettiin kahdesta varpaasta kynnet siten etteivat ne enaa kasva uudelleen. Talle oli laaketieteellinen syy, mutta taalla tehdaan myos kynsien poistoja kissanpennuille, jolloin kaikki kynnet poistetaan. Se on aika radikaali toimenpide ja mielestani turhaa. Suomessa kukaan ei tietaakseni tee vastaavaa.

Matkaan liittyva uusi ongelma on se etteivat visa elektron korttini eika myoskaan mastercard kortti suostu toimimaan taalla. Minulla on enaa 70e rahaa ja 2,5 viikkoa jaljella, joten ongelmia siis tulossa. Onneksi Nordea selvittaa ongelmaa.

Olen nahnyt taalla niin mielenkiintoisia tapauksia ettei sanat riita kertomaan. Toivottavasti voin tulevaisuudessa hyodyntaa saamiani tietoja omien potilaiden hoidossa Suomessa. Pienelainpraktiikka tahtoo olla aika koirapainotteista ainakin Kainuussa, missa olen tyoskennellyt. 

Huomenna luvassa hammaspotilaita ja muuta mielenkiintoista!

2 kommenttia:

  1. Onpa erittäin erikoista, että kissaklinikka tekee jotain noin järjetöntä ja epäeettistä kuin kynsien poistoja pennuille! Huh!

    VastaaPoista
  2. Joo. Taalla on eri kulttuuri kuin meilla. :( Mutta ainakin siella osataan hoitaa kissoja kunnolla (oikeat kipulaakkeet ym). Jos kissaklinikka ei tekisi kynsienpoistoja, omistajat veisivat ne muualle, jossa kissoja ei ehka osata kasitella oikein.

    VastaaPoista