sunnuntai 28. elokuuta 2011

Viimeisimmät kuulumiset

Kesä vierähti nopeasti ja palasimme kissojen kanssa noin viikko sitten takaisin Helsinkiin. Kesän aikana eläinpesueeseemme liittyi uusina tulokkaina kaksi kania Mortti ja Vertti, joista Vertti valitettavasti menehtyi tapaturmaisesti. Mortti asuu yhä Jussin luona Valtimolla ja voi hyvin.

Vertti.
Kuluneella viikolla on tapahtunut paljon: Nuppu sai sulhasen Tampereelta, kun Emir saapui neidin vieraaksi. Treffit eivät kuitenkaan tuottaneet tulosta, sillä Emirillä oleva implantti ei ole vielä menettänyt tehoaan. Uusi yritys on luvassa myöhemmin syksyllä. Fanni puolestaan oli eilen Rurokin näyttelyssä Vantaalla. Tuomari Anne Veland kehui erityisesti Fannin erinomaista mau-ilmettä. Fanni sai ensimmäisen sertin avoimessa luokassa. Henkilökunta tapasi näyttelyissä sympaattisen ruotsalaispariskunnan Tukholmasta ja pääsi verestämään ruotsinkielen taitojaan, jotka olivat tosi ruosteessa.

Tänään vuorossa onkin ollut löhöilypäivä:

Nuppu ottaa rennosti.
Fannia laiskottaa.


Kesän aikana Fanni on kasvanut valtavasti ja on kohta suurempi kuin Nuppu-emo. Luonne on kuitenkin edelleen pentumainen eikä kiimatkaan ole alkaneet.

1 kommentti:

  1. Voi miten suloinen tuo Vertti! Ja kissat kauniita. :)

    VastaaPoista