sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Uudet tuulet!

Pari kuukautta on mennyt kuin hujauksessa ja paljon on tapahtunut sinä aikana. Henkilökunta on ollut erityisen kiireinen opintojensa kanssa, mutta nyt näkyy jo valoa tunnelin päässä. Kisut ovat olleet jonkin verran hoidossa Lahdessa, jossa neideillä on oma sauna käytössä. Löylyosasto onkin usein varattuna. :)


Fanni nauttii.

Kissarintamalla elämme jännittäviä aikoja. Kaksi viikkoa sitten miehistynyt Emir oli Nupun luona jälleen treffeillä ja VIHDOINKIN astuminen onnistui!! Tässä kuvia treffeiltä...


Aluksi tunnelma oli hieman ujo, mutta kameroiden poistuttua paikalta pariskunta rentoutui.

Uupunut sulho.

Se onko Nuppu tiine selviää muutaman viikon sisällä. Henkilökunta on asian suhteen todella toiveikas, sillä Nupun nisät ovat alkaneet jo hieman kasvaa. Mikäli olet kiinnostanut pennuista, ota yhteyttä Iltavilli-kissalaan (http://www.iltavilli.net/). Blogiin tullaan raportoimaan tilanteen kehittymisestä. Laskettuaika on 16.5.

Kevään aikana on edessä myös muita muutoksia kissojen ja henkilökunnan elämässä, sillä olemme muuttamassa Valtimolle. Siellä kissoilla on paljon tilaa ja erityisen paljon kiipeilymahdollisuuksia. :)
Nuppu on jo pakannut oman laukkunsa ja valmiina muuttoon. :)

1 kommentti:

  1. Kylläpä on prinsessoilla oikein kissanpäivät, kun on oikein patjakin heille aseteltu lauteille! :)

    VastaaPoista