sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Back to business

Pitkän hiljaiselon jälkeen blogi aktivoituu taas ja on aika kerrata kuulumisia. Kissat olivat siis viikon Lahdessa hoidossa ja käyttäytyivät kuulemma superhyvin. Fanni varsinkin on sellainen sydänten murskaaja, että täytyi olla tyytyväinen saadessaan kisut vielä takaisin kotiin. Kissojen lomaillessa Lahdessa henkilökunta vietti leppoisia lomapäiviä Valtimolla. Ohjelmaan kuuluu kyläilyä, ratsastusta, lehmien rapsuttelua, hiihtämistä, hyvää ruokaa ja elokuvien tuijottelua. Mikäs siis sen parempaa. 

Lauantaina olikin sitten edessä jännittävä päivä, kun Fannilla oli ensimmäinen Fife- näyttely Kirkkonummen Masalassa. Fanni käyttäytyi aivan mielettömän hyvin ja tuomarikin tykkäsi siitä kovasti. Kommentteina saatiin seuraavaa: erittäin lupaava nuori neiti, jolla on ollut käytössään hyvä keittiö. Pää on kaunis ja muoto vielä kehittymässä, kaunis silmien väri. Korvat ovat erittäin hyvän malliset ja kokoiset. Turkki on vielä vauvakarvaa, kauniit täplät ja erinomainen hopeaväri. Luonne on täydellinen. Tuloksena siis EX1. Fanni viihtyi tuomarin sylissä paijattavana ja innostui leikkimään huiskalla. Tuomarin paras valinnassa tuomari mietti Fannin ja Cornish rex pennun välillä ja päätyi kuitenkin rexin valintaan. Henkilökunta on kuitenkin todella tyytyväinen Fannin suoriutumiseen ja arvosteluun. 

Huolestuttaa.


Myös yleisö ihasteli Fannia ja useat ihmiset huomasivat Fannin huolestuneet mau-ilmeen. 
Sylissä oli hyvä tarkkailla menoa.


Seuraavan kerran näyttelyihin suunnataan 2.4. Nupun ja Fannin kanssa Seinäjoelle.

2 kommenttia:

  1. Ilmeisesti pää ei enää mahtunut aukoista läpi, kun piti kaltereita noin tomerasti purra? :)

    VastaaPoista
  2. Ei mahtunut onneksi. Tuolla oli paljon pienemmät aukot. :) Aluksi sen piti kokeilla saisiko tuon verkon hampailla poikki, mutta kun totesi, että ei saa, niin tyytyi kohtaloonsa ja meni nukkumaan. :)

    VastaaPoista