keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Yksi puuttuu joukosta?!

Eräänä päivänä kissojen henkilökunta ihaili kauniita tyttöjä, jotka viettivät mukavaa lepohetkeä kiipeilypuussaan. Kauhukseen kuitenkin henkilökunta tajusi, että jokin on vialla. Nuppu nukkui arvolleen sopivasti ylimmällä tasolla pehmeässä pesässä. Fanni puolestaan pötkötteli seuraavalla tasolla, mutta mitä kauheaa havaittiinkaan seuraavaksi. Yksi taso oli aivan ilman asukasta! Kiipeilypuun pesä suorastaan huusi asukkia sisäänsä. Koska henkilökunta menetti lauantain näyttelyssä sydämensä eräälle lumibengalille, täytyi tietysti heti mennä tutkiskelemaan internetin syövereistä bengalikasvattajia. Innoissaan henkilökunta kertoi aatoksistaan myös paremmalle puolelleen, joka saikin palautettua allekirjoittaneen taas hieman maan pinnalle. Sovittiinkin siis, että yhtään kissaa ei hankita ennen kuin nämä kaksi neitiä on saatu steriloitua ja kasvamaan hieman vanhemmiksi. Järkevää ehkä, mutta pesäkolo jää siis nyt ilman asukkia... Ja ehkä se kolmas kissa on kuitenkin myös mau. Hyvää ei kannata vaihtaa!

4 kommenttia:

 1. Kiipeilypuun kolmas pesä huutaa tyhjyyttään täälläkin, alapeti on yleensä aina se epäsuosituin.

  VastaaPoista
 2. Ei se alin taso kuitenkaan kelpaa kenellekään, joten sitten pitää hankkia uusi puu, ja silti herrasväki (tai todennäköisemmin rouvasväki) kinastelee parhaista paikoista! :D

  Mutta että bengali...ei kai ny sentään.

  VastaaPoista
 3. No mutta eiköhän sinne pian saa täytettä, jos Nuppu aloittaa taas treffailun?

  VastaaPoista
 4. Lumibengali lumosi vain hetkellisesti. :D Bengali on meille ehkä liian villi otus. Mutta tosiaan toivotaan, että saadaan vauvoja pesään kesän aikana..

  VastaaPoista