sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Kuulumisia

Tosiaan viime viikonloppuna olimme Pohjanmaalla näyttelyissä. Reissu alkoi perjantaina, kun matkustimme junalla Seinäjoelle. Olimme siellä hotellissa yötä ja aamulla matka jatkui Seinäjoen raviradalle, jossa näyttely järjestettiin. Näyttelyissä oli paikalla peräti 4 mauta. :)

Nuppu hotellissa

Fanni tutkailee

Fanni oli jälleen ihana oma itsensä ja kovin kiinnostunut kaikesta meiningistä. Nuppua touhu ei juuri innostanut.

NuppunenMolemmat kissat käyttäytyivät hyvin arvostelussa, mutta tuomari oli sitä mieltä, että molemmilla on liian paljon ruskeaa sävyä turkissa (Nupulla ehkä onkin, mutta Fanni on kyllä täysin hopea meikeläisen silmään). Värinparas valinnassa voiton vei ihana Weera-mau Vaasasta.

Arvostelutilanne
Saimme ihailla myös hevosvoimia.

Tulokseksi saatiin siis Fannille EX1 ja Nupulle EX2. Tärkeintä oli kuitenkin, että Nuppu sai nyt tuloksen avoimesta luokasta ja se voidaan astuttaa heti, kun ajankohta on suotuisa.

Rumin ruusuke ikinä, tuumii Nuppu!

Iloksemme saimme myös tavata yhden Nupun juttujen aktiivilukijan näyttelyissä! Mukavaa, että joku jaksaa lukea sepostuksiani.


Näyttelypäivän jälkeen matkustimme takasin kotiin junalla. Seuraavan kerran näyttelyitä luvassa ensi viikonloppuna, kun Fanni nähdään Petexpossa Messukeskuksessa.

Väsynyt matkustaja.

1 kommentti:

  1. Ai mitä, onko petexpo ens viikonloppuna? Hmmm. Josko ehtisi-viittisi?

    VastaaPoista