keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Viime päivien tapahtumat

Henkilökunta sai tänään palautetta Nupun juttujen vakiolukijalta ja se kuului lyhykäisyydessään: Kuka tätä blogia oikein ylläpitää, kun sinne ei ilmesty ikinä mitään uutta. :) Pahoittelut aktiivisille lukijoille aiheutetusta mielipahasta!

Viime perjantaina henkilökunta kävi vierailulla Bubun ja Alen luona. Pojat olivat aivan mainioita ja kasvaneet valtavasti! Valitettavasti kamera unohtui kotiin, joten valokuvia ei nyt saatu tänne blogiin. Oli ihanaa nähdä Nupun pentujen päässeen mahtavaan kotiin.

Lähiaikoina elämä Tapulikaupungissa on ollut kissojen mielestä tylsää, sillä henkilökunta on vaan lukenut tentteihinsä. Onneksi nyt kuitenkin hieman helpottaa, kun pääsiäisloma alkoi eilen. Kissat tietenkin osallistuivat lukemiseen parhaansa mukaan.

Nyt loppu lukeminen ja aletaan leikkii...
Fanni oli viikonloppuna Petexpo näyttelyissä messukeskuksessa. Kyseessä oli CFA-näyttely, joissa oli 4 arvostelua viikonlopun aikana. Fanni oli näyttelyissä Päivin ja Kiijan kanssa henkilökunnan huidellessa sukulaisten ja kavereiden luona. Näyttely sujui ihan hyvin ja tuloksena oli 2x4.sija, 9.sija sekä 10.sija (yhteensä 10 pentua). Valitettavasti kuitenkin viimeisessä arvostelussa riehuva pikkulapsi oli säikäyttänyt Fannin pahanpäiväisesti. Toivottavasti tulevana lauantaina Rurok-näyttelyssä Fanni saa parempia kokemuksia.

CFA näyttelyissä panostetaan ruusukkeihin hieman enemmän kuin Fifen näyttelyissä.  
Tänään henkilökunta sai jonkun mielenhäiriön ja marssi Eurokankaaseen ostamaan ompelutarvikkeita. Ja sitten ei kun kotiin ja ompelukone laulamaan. Tarkoituksena oli saada aikaan Fannille näyttelyverhot lauantain näyttelyyn. Tähän asti olemme pummanneet Päivin verhoja. Fanni ja Nuppu avustivat ompelua tietenkin innokkaasti. :)
Fanni avustamassa ompelua.
Pitkän rupeaman ja muutaman harmaan hiuksen jälkeen valmista tuli. Verhot eivät tosin ole aivan standardikokoiset, mutta kaipa ne välttävät.

Verhot ja vaaleanpunainen fleecepeitto.
Tervetuloa lauantaina tervehtimään Fannia näyttelyihin Myllypuron tenniskeskukseen!

1 kommentti: