perjantai 24. kesäkuuta 2011

Isrok 18.6.2011

Tässä selostus viime lauantain näyttelymatkasta. Tietokoneongelmien vuoksi juttu saatiin julkaistua vasta nyt.klo 6.10 Herätyskello soi ja uninen henkilökunta kömpii ylös sängystä.
klo 6.40 Henkilökunta kaivaa kantokopan esiin. Nuppu säntää piiloon. Fanni laitetaan koppaan.
klo 6.45 Auto starttaa Matikkaniemen pihasta.
klo 7.05 Henkilökunta tajuaa unohtaneensa Fannin pesän kotiin. Enää ei ole aikaa palata takaisin, joten matka jatkuu.
klo 8.25 Saavumme näyttelypaikalle Siilinjärvelle Tuplajäät-jäähallille
klo 8.27 Henkilökunta toteaa parkkipaikan olevan aivan täynnä ja yllättäen ihmiset ovat parkkeeranneet aivan päin prinkkalaa. (Mur!!!)
klo 8.29 Henkilökunta saa aikaan riidan erään naisen kanssa parkkipaikalla ohjeistettuaan kyseistä henkilöä parkkeeraamisesta. Hän kuitenkin taipuu ja siirtää autoaan, joten saimme parkkipaikan.


Näin parkkeeraa huomaavainen suomalainen. Kuvan auto ei liity tekstissä mainittuun riitaan.
 klo 8.35 Jonotamme eläinlääkärintarkastukseen. Jono on PITKÄ ja ulottuu ulos asti. Ystävälliset kissanomistajat tupakoivat aivan kissojen läheisyydessä ja henkilökunnalla alkaa nousta savu päästä. Kissat eivät varmasti arvosta tupakansavua.
klo 8.45 Edelleen jonossa. Henkilökunnalla on paljon tavaraa ja liikkuminen ei käy ihan kädenkäänteessä. Takana olevat tuhahtelevat, kun en ole koko ajan edellä olevan persuksissa kiinni.
klo 9.00 Eläinlääkärintarkastus suoritettu ja lähdemme metsästämään näyttelyhäkkiä.
klo 9.15 Häkki löydetty ja sisustettu. Fanni pääsee vihdoin pois kopasta.


Pesätön Fanni. Hiekkalaatikko toimi varapesänä.

klo 10.00 Henkilökunta shoppailee maupöydästä tapsitikkuja ja huiskan Fannille.
klo 10.15 Viereisen häkin birmaomistaja pöllyttää kissaansa siten, että henkilökunnalla on suu täynnä karvoja. Jos kyseisellä otuksella olisi ollut sieni-infektio, niin se olisi kyllä tarttunut kaikkiin lähistön kissoihin.
klo 10.30 --> odottelua. Vielä noin 25 kissaa ennen Fannia.
klo 13.55 Fannin vuoro esittäytyä tuomari Helene Lis-Gladerille. Tuomari pitää kovasti Fannista ja pyytää meidät TP-valintoihin. Erityisesti Fanni saa kehuja hyvin sijoittuneista korvista sekä hyvästä kontrastista. Yleisvaikutelmaksi tuomari kirjoittti: Sweet and nice babygirl. :)
klo 14.40 TP-valinnoissa: Fanni jännitti hieman katsomon ihmisiä ja tuomari ei valinnut Fannia paneeliin. Hän kuitenkin kehui Fannia edelleen.
klo 16.00 Pitkän odottelun jälkeen arvosteluseteli tulee. Tuloksena Ex1.
klo 16.15 Paneeli alkaa vihdoinkin (ohjelman mukaan sen piti alkaa klo 15.)


Paikalla oli lauantaina 420 kissaa.

klo 17.00 Mielenkiintoinen keskustelu erään kissanomistajan kanssa näyttelysääntöjen uudistamisesta. Onneksi muutkin ovat samaa mieltä kanssani, että monta asiaa voitaisiin tehdä toisin. :)
klo 17.30 Näyttely venyy ja venyy. Loppumisajaksi on merkitty klo 18, joten silloin pääsemme lähtemään, vaikka paneeli jatkuisikin. Henkilökunta alkaa pakata tavaroita.
klo 18.00 Paneeli vielä kesken, mutta poistumislupa saadaan.
klo 18.05 Auton nokka kohti Valtimoa.
klo 19.35 Kotona. Nuppu suhisee Fannille ja antaa tassua...
klo 20.30 Uupunut henkilökunta unten maille.

4 kommenttia:

 1. Miau. No huh huh, ihailen kärsivällisyyttänne!
  Leppoisaa juhannusta :)

  VastaaPoista
 2. Ihana harrastus. <3

  VastaaPoista
 3. Päivä on tosiaan pitkä varsinkin, jos oma kissa ei ole paneelissa. Mutta mukavaa oli kuitenkin, että tuomari tykkäsi kovasti Fannista ja neiti käyttäytyi hyvin. :)

  VastaaPoista