perjantai 10. kesäkuuta 2011

Pentukuumetta

Iltavilli-kissalaan syntyi tänään 3 ihanaa hopeatäplikästä pentua, joilla on sama isä kuin Fannilla eli tuhlaajapoika-Upi. Fanni on iloinen puolisisarusten syntymästä ja henkilökunnalle tuli valtava pentukuume nähtyään kuvia pikkuisista. Mutta onhan Fannikin vielä aika vauva; ainakin luonteeltaan.

Tässä kuva siitä, kuinka kauniiksi Fannin kuvio on kehittynyt aikuistumisen myötä...Kesä Valtimolla on lähtenyt käyntiin oikein mukavasti. Lämmintä riittää ja kisut ovat iloisia saadessaan tuijotella ulos ikkunoista ja jahdatessaan ötököitä. Rappusissa juoksentelu peräkanaa on myös suosiossa varsinkin keskellä yötä, kun henkilökunta haluaisi nukkua. Fanni kävi myös ulkona, mutta se reissu loppui lyhyeen, kun järvellä olleet linnut alkoivat äännellä ja pienellä tuli kiire sisälle. Turvallisempaa siis tarkkailla tilannetta lasin läpi. Henkilökunta istutti toissa päivänä 100 kpl mansikantaimia ja toivoo viimeistään ensi vuodeksi kohtalaista satoa.

3 kommenttia:

  1. Jos edellisessä kuvassa oli isin tyttö, niin tässä on sitten äidin. :)

    VastaaPoista
  2. Totta! :) Fanni on saanut paljon piirteitä myös Nupulta. Päivi: en muuten pysty kommentoimaan sun blogiin, vaikka yritin monta kertaa. :( Ennenkin ollut sama vika...

    VastaaPoista
  3. Katselin myös että niin on äitinsä täplät...

    VastaaPoista