maanantai 21. toukokuuta 2012

Painajainen

Sanat eivät riitä kertomaan kuinka paljon surua, ahdistusta, huolta, väsymistä, pieniä toivon pilkahduksia ja toistuvia pettymyksiä henkilökunta ja Iltavillin väki on kokenut viimeisten 6 päivän aikana. Eilen tilanne jälleen romahti totaalisesti. Nupulle tuli korkea kuume. Nuppu vain makasi, ei välittänyt Toivosta ollenkaan, ei syönyt ja oli aivan apaattinen. Eläinlääkäri käynnillä todettiin märkäkohtuun viittaavia muutoksia ultraäänitutkimuksessa. Lisäksi Nupun peräpäästä valuu verensekaista tulehduseritettä. Koska Nuppu ei syönyt mitään, eikä maitoa tullut päätettiin Toivolle etsiä sijaiskoti, joka löytyikin Hämeenlinnasta. Valitettavasti siellä ei kaikki sujunut suunnitelmien mukaan ja Toivo ei pärjää toisten pentujen joukossa pienen kokonsa takia. Toivo siirtyy nyt tukihoitoon Iltavilli-kissalan päämajaan Tampereelle. Nuppu etsii pentua. Kuume on onneksi laskenut, mutta ruokahalu on huono. Mätää valuu takapäästä, leikkaushaava tulehtunut. Antibioottikuuri on päällä ja tarvittaessa tehdään kohdunpoisto mahdollisimman pian, jos antibioottihoito ei riitä. Tunnelmat ovat tällä hetkellä synkät ja toivomme kovasti Nupun ja pennun selviävän tästä tilanteesta! Kumpa kaikki olisi vain pahaa unta! Mutta kuten aikaisemminkin olen todennut: Niin kauan, kun on elämää on myös toivoa!! <3

Viimeinen yhteiskuva <3


Tulehtunut haava

10 kommenttia:

 1. Voi kurjuus, miten voikin olla noin paljon epäonnea matkassa! :( Jaksamista, toivoa on edelleen!

  VastaaPoista
 2. Toivomme voimia kaikille! Toivoa on.

  VastaaPoista
 3. Voi mitä taistelua pienen elämän alku voi olla! Olen seuraillut Toivon kuulumisia täällä ja FB:ssä ja toivottavasti nyt alkaa pikkuhiljaa kirkastua sekä Toivon että Nupun olotila.

  VastaaPoista
 4. Kovin ikävää on :-(( Mutta kyllä Toivo voi selvitä ihmislämmössä ja -ruokinnassa. Toivon kaikkea hyvää sekä Nupulle ja pojalle. Ei tässä oikein ole edes sanoja joilla lohduttaa :-/

  VastaaPoista
 5. Niin surullista. Että voikin kaikki joskus mennä niin väärinpäin. Toivosta jo luin muualta. Osanottoni kaikille Toivon ihmisille ja Nupulle toipumista.

  VastaaPoista
 6. Täällä on myötäeletty ja jännitetty ja kyyneleitäkin vuodatettu, Toivolle ja sisaruksille oikein pehmeää matkaa pilven reunalle ja Nupulle toipumista, Nupun ihmisille voimia!

  VastaaPoista
 7. Täälläkin on (vielä joskus) tuleva maun henkilökunta myötäelänyt. Joskus vain kaikki menee pahimmalla mahdollisella tavalla pieleen. Jaksamista ja voimia Nupulle, Nupun ihmisille ja kasvattajalle!

  VastaaPoista
 8. Voimia teille, olen pahoillani että pennut eivät selvinneet :'(

  VastaaPoista
 9. Kiitos kaikille tuesta! <3 Suru on suuri, mutta nyt keskitytään Nupun toipumiseen kohtutulehduksesta.

  VastaaPoista