lauantai 19. toukokuuta 2012

Toivo

Viimeiset 3 päivää ovat olleet erityisen raskaita. Nupun synnytys alkoi käynnistyä keskiviikko iltana. Torstai aamuna alkoivat supistukset, mutta mikään ei kuitenkaan edistynyt. Torstai iltapäivänä päädyttiin sektioon, jossa kaikki ei mennyt suunnitelmien mukaan. Yksi pentu kuoli nukutuksen aikana. Toinen kuoli pari tuntia leikkauksen jälkeen hengitysvaikeuteen. Kolmas pentu sinnittelee vielä hengissä, mutta ennuste on heikko. Pentu saa tukihoitoa koko ajan, mutta pienen kokonsa ja Nupun huonon maidontuotannon takia ennuste on erityisen varauksellinen. Pienokainen on ristitty Toivoksi. Toivo painoi syntyessään 68g ja tänään punnituksessa paino oli 72g. Blogi päivittää kuulumisia, mutta nyt eletään vielä tunti kerrallaan. Niin kauan kuin on elämää on myös toivoa!!

Toivo hanakasti tissillä.

Kuinka pieni voikaan olla pieni kissanpentu!


4 kommenttia:

 1. Oijoi :-( Kylläpä meni hankalaksi ja surulliseksi! Mutta Toivo on, ja toivo! Kaikkea hyvää ja parasta teille! Jaksakaa.

  VastaaPoista
 2. Täältä löytyi ekat kuvat kaverista!

  Kyllä olette olleet mielessä viime päivinä. Facebookin kautta tästä luin ja toivotaan, että kaikki nyt sujuu onnellisesti tästä eteenpäin, vaikka alku hankala olikin. Toivon väriä syynäsin. MAU n 22? Vai ovatko täplikkäät ja hopeatkin noin mustia/ruskeita syntyessään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos viestistä! Toivo on väritykseltään hopeatäplikäs. Yleensä eivät ole noin tummia. Toivon selkä on erityisen musta, joten se ei ole aivan standardivärityksen mukainen eli ei näyttelyihin. Yksi menehtynyt pentu oli tosi vaalea ja tummat täplät näkyivät tosi hyvin, joten yleensä pennuillakin täplät erottuvat kunnolla.

   Poista