torstai 2. toukokuuta 2013

Paluu Suomeen häämöttää

Aika on kulunut viime viikkoina kuin siivillä ja kohta on aika jättää Gent ja palata keväiseen Suomeen. Seuraava matkakin on jo suunnitteilla, mutta siitä myöhemmin lisää... :) Belgiassa on ollut oikein keväiset ilmat ja lämpötila on parhaimmillaan ollut yli 20 astetta. Terassikausikin on saatu kunnolla käyntiin ja allekirjoittanut on oppinut tykkäämään kirsikkaoluesta (kriek). Pääsiäisen Suomen visiitin jälkeen olen myös reissannut Lontoossa, Antwerpenissä, Brysellissä ja Bruggessa.

Ulkomailla sattuu ja tapahtuu. Menimme eilen turkkilaiseen pitsa/kebab- paikkaan ja tilasimme pitsat. Epäilykset alkoivat heräämään, kun myyjä vain käväisi takahuoneessa ja alkoi puhailla kaikkea muuta. Lisäksi hän kävi hakemassa pakastimesta Ristorante- pitsan. Kuinkas sitten kävikään: meille tarjoiltiin hetken päästä kylmää Ristorante- pakastepitsaa!! Toisessa pitsassa ei edes juusto ollut sulanut. Kiltteinä suomalaisina puhisimme asiasta keskenämme. Ja tuosta olisi vielä pitänyt maksaa 6€/kpl. Noh lopulta maksoimme 3,5€/pitsa ja lähdimme muualle. Voitte vaan kuvitella tunteen, kun luulet tilanneesi makoisan itsetehdyn pitsan ja saat kylmää pakastepitsaa. :) Tyhmiä huijataan!

Kotona Nuppu ja Fanni jo odottelevat isäntäväkeä palvelemaan arvon neitejä. Pian saan onneksi nähdä omat pikku maukulaiset!

Toukokuussa luvassa remontointia ja Etelä-Suomen visiitti. Ehkä myös kevyt paluu töiden pariin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti