lauantai 19. helmikuuta 2011

The beginning of the story


Tässä blogissa seikkailevat egyptinmau- kissat Nuppu ja Fanni. Koska Nuppu on perheen päällikkö ja mamman mussukka, on blogi saanut nimensä hänen mukaansa. Blogissa kerrotaan toisinaan myös kissojen henkilökunnan toilailuja, mutta ne ovat toki sivuosassa. 

Nuppu on viralliselta nimeltään Maullenium Nebibit of Iltavilli. Neiti on syntynyt 28.8.2009 ja henkilökunta haki Nupun kaukaa Floridasta asti tammikuussa 2009. Nuppu on Iltavilli-kissalan omistama ja siis sijoituksessa. Luonteeltaan Nuppu on aivan ihana: ihmisrakas, sosiaalinen ja kiltti. Ensimmäiset pennut Nupulle syntyivät 15.10.2010, jolloin päivän valon näki neljä suloista pikkumauta. Yksi niistä oli tietenkin pakko jättää kotiin, joten Nupun seurana asustaa nyt Fanni eli Iltavilli Fahima Femi. Fanni on vielä aivan pentu, joten energiaa löytyy vaikka muille jakaa. Illat kuluvat leikkiessä ja parasta Fannin mielestä ovat vesileikit lavuaarissa. Fannista on myös kehittymässä pikkuhiljaa agilitykissa. Treeneistä kerrotaan lisää tulevissa kirjoituksissa. 

Blogia päivitetään silloin tällöin kunhan joku kiireiltään kerkeää näpyttelemään. :) Kuviakin lisätään heti, kun henkilökunta oppii käyttämään näitä sivuja kunnolla.

Tervetuloa seuraamaan blogiamme! 

Terveisin Nuppu, Fanni ja heidän nöyrin henkilökuntansa
 

3 kommenttia:

  1. Ihana kuva tuossa ylhäällä! Mahtavaa, että pistit blogin pystyyn! :)

    VastaaPoista
  2. Me ainakin tullaan lukemaan tätä!

    VastaaPoista
  3. Kiva, jos jaksatte lueskella meidän sepostuksia.. :) Täällä ollaan Iltavillien ja Maukuja- blogin innokkaita seuraajia ja teidän innoittamana laitoin blogin pystyyn.

    VastaaPoista