sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Fannin näyttelydebyytti


Fanni matkusti henkilökunnan kanssa sunnuntaina 20.2. Lempäälään Suomen Maine Coon ry:n järjestämään esittelynäyttelyyn. Matka alkoi junamatkalla Puistolasta Tikkurilaan. Se sujuikin suunnitelmien mukaan. Tampereelle menevä juna oli tietenkin myöhässä ja kaiken kruunasi se, että Tikkurilan asemarakennus ei ollut auki. Siinä sitten hytistiin -24 asteen pakkasessa ja odoteltiin 20 minuuttia junan tuloa. Voi pientä Fannia, joka oli varmaan ihan jäässä. Vihdoin kuitenkin päästiin junaan ja matka jatkui. Fanni matkusti oikein mallikkaasti junassa. Välillä piti tietenkin ilmoittaa olemassa olostaan pikkuisen naukaisemalla. 

Junamatkalla.

 Tampereella meitä oli vastassa Iltavillistä Kiija ja Päivi ja vaihdoimme kulkuneuvon autoon. Eläinlääkärin tarkastuksen jälkeen kisut pääsivät asettautumaan omiin mökkeihinsä. Pikkuisen Fannisen pää oli kuitenkin niin solakka, että se sujahti heti häkin rakojen välistä. Tämän jälkeen Fanni pääsikin nauttimaan Kiijan hienon näyttelyhäkin mukavuuksista ja Kiija joutui tyytymään perinteisen näyttelyhäkin tarjontaan.

Jumipää :)

 Näyttelyssä kävi paljon ihmisiä ja Fanni sai paljon ihailijoita. Valitettavasti se ei kuitenkaan riittänyt yleisön suosikin titteliin. Ehkäpä sitten kolmen viikon päästä Kirkkonummen näyttelyssä.. :)
 
Kaiken kaikkiaan näyttely sujui oikein mallikkaasti. Kävimme kaksi kertaa esittäytymässä lavalla. Fanni käyttäytyi superhyvin ja oli oikein reipas pentu. Tästä on hyvä jatkaa kohti Fifen kevään näyttelyitä. Tähän mennessä varmoja näyttelyitä Fannille ovat Kirkkonummi maaliskuussa, Helsinki huhtikuussa ja Tampere toukokuussa. Suunnitteilla on myös Siilinjärven näyttely kesäkuulle. Näyttely loppui kuin huomaamatta ja palasimme takaisin junalla, joka tietenkin oli taas myöhässä. Kotona meitä odotti iloinen Nuppu, joka tervehti meitä murisemalla ja suhinalla. Toivotaan, että kissojen välit palautuvat pian taas hyviksi. 

Kiitämme lämpimästi näyttelyn järjestäjiä mukavasta tapahtumasta!

4 kommenttia:

 1. Kaikessa kauheudessaan tuo Jumipää on kyllä ihan hulvattoman hauska kuva! :D

  VastaaPoista
 2. Pelottavaa että jumipää-tilanne sattui, mutta hauska kuva ja kaunis kissa ennen muuta!

  VastaaPoista
 3. Onneksi pää oli vielä niin pieni, että mahtui hyvin pois kolosesta eikä Fanni saanut mitään paniikkikohtausta. Toivotaan, että seuraavassa näyttelyssä ei enää mahdu raosta ulos!

  VastaaPoista
 4. Hih, hauska pikkupää, toivottavasti kasvaa pian, jotta seuraavassa näyttelyssä ei tarvitse enää moista pelätä.

  Meillä on sama homma aina kun tullaan reissusta, eli Mauno suhisee ja hutkii enemmän tai vähemmän Eppua, mutta yleensä tilanne menee nopeasti ohi ja Mauno sitten pesee Epun pahat hajut pois. On se kumma ettei kaveria muka tunnista pienen reissun jälkeen vaikka kaiket päivät yhdessä ovat. Eppu ei paljon korviaan lotkauta Maunon suhinoille, painelee vaan syömään tai vessaan, kumpaan nyt akuutimpi tarve on.

  VastaaPoista